Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.
fergerute.com
Bilferga mellom Skutvik og Svolvær - her finner du informasjon og lenke til fergeruter.
          Bodø - Moskenes                     Drag - Kjøpsvik           Lyngenferga                     Lødingen           Nordland Skarberget                     Olderdalen - Lyngseidet                     bilferge Skutvik - Svolvær                     Torghatten Nord AS          
.

Ferge Skutvik - Svolvær i Lofoten

Ferga mellom Skutvik og Svolvær driftes av Torghatten Nord AS.

Svolvær ligger i Lofoten, som er et svært populært reisemål for turister fra inn- og utland. Skutvik ligger på Hamarøya, som er en halvøy mellom Fauske og Narvik. Vegnummeret er 81 og en tar av E6 i Ulvsvåg, omkring 2 mil sør for Bognes. Bognes er forøvrig også et velkjent fergested i Nordland. E6 krysser Tysfjorden her, og ferga går nordover til Skarberget. Fra Bognes kan en også ta ferge til Lødingen.

Torghatten Nord AS er et selskap i Torghatten-konsernet, 100% eid av Torghatten ASA. Selskapet driver sjøgående kollektivtransport med hurtigbåter og ferger i Nordland og Troms.

Her finner du rutetider for ferga Skutvik og Svolvær. Ferga stikker innom øya Skrova.

Og best av alt, i følge en oversikt av Reis Nordland er ferga gratis!

Nordland er et fylke med mange fergesamband. Her kan nevnes Bodø Moskenes. Langs Kystriksvegen, også kalt verdens vakreste turistveg, finner du flere ferger.Ferger i Lofoten

For mange er det likevel andre transportmidler som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både busstider og båtruter.
Uansett hva målet med en reise i Lofoten er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt.
Domenet eferge.com gir oss flere fergeruter for Lofoten.
vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023