Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.
fergerute.com

Ruter for utvalgte fergesamband nord, sør og øst i Norge.

Lenke til ferjeruter for Vestland
          Bodø - Moskenes                     Drag - Kjøpsvik           Lyngenferga                     Lødingen           Nordland Skarberget                     Olderdalen - Lyngseidet                     bilferge Skutvik - Svolvær                     Torghatten Nord AS          
.

Ferger i Trøndelag og Nord-Norge, samt Sør- og Østlandet

De mest trafikkerte fergesambandene finns på Vestlandet. Men også i de øvrige delene av Norge finnes store og viktige fergesamband.

Dette nettstedet skal informere og lenke til fergeruter for en del ferger i Norge med unntak av Vestlandet. I Trøndelag finner en for eksempel sambandet Flakk - Rørvik og i Nord-Norge går det blandt annet ferge mellom Bodø og Moskenes i Lofoten.Ferger i Norge

For mange er det likevel andre transportmidler som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både busstider og båtruter.
Uansett hva målet med en reise i Norge er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt.
Domenet eferge.com gir oss flere fergeruter for Norge.
vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023