Buss og tog?
Kommer du med buss til togstasjonen og skal videre med tog finner du lenker til togtider under domenet eTog.no.

Nordland
fergerute.com

Fergeruter for Nordland: Bodø, Bognes, Helgelandskysten, Lofoten m.fl.

Fergeruter for utvalgte fergesamband i Nordland. Her finner du lenker til fergeruter for Bognes, Bodø, Lofoten, Skutvik, Svolvær m.fl.

.
Bodø
Bodø - Moskenes
Drag - Kjøpsvik
Lofoten
Lødingen
Lyngenferga
Nordland
Nordland Skarberget
Olderdalen - Lyngseidet
Skutvik - Svolvær
Skutvik - Svolvær bilferge
.

Andenes - Gryllefjord

Sommerferge mellom Andenes og Gryllefjord. "Fergeforbindelsen Andøy - Senja er det opplagte valget for deg som først vil besøke Lofoten og Vesterålen for deretter å oppleve Senja...". Se under Rutetabeller (PDF) når du kommer inn på sida.

Bodø - Moskenes

Rutetider for ferga som trafikkerer strekningen Bodø - Moskenes. Moskenes ligger langt sør i Lofoten. Fergerute.com presenterer.

Bodø - Røst - Værøy - Moskenes

Fergerute for overfornevnte strekning. Sambandet trafikkeres av Torghatten Nord. Info fra reisenordland.no. Klikk på Midtre Nordland.
.
.

Bognes

Webstedet bognes.com gir mer informsjon om fergestedet og fergeruter. Fra Bognes går det ferge nordover E6 til Skarberget og over Vestfjorden til Lødingen.

Bognes - Skarberget

Skal du reise til Bognes med ferge, enten det er fra Skarberget eller fra Lødingen, så finner du lenker til fergeruter på dette webstedet, i tillegg til annen reiseinformasjon om Nord-Norge.

Drag - Kjøpsvik

I tillegg til ferga mellom Bognes og Skarberget kan du krysse Tysfjorden i Nordland med ferga mellom Drag og Kjøpsvik. Her finner du fergeruter. Denne ferga kan brukes som alternativ rute for de som kjører E6 og må krysse Tysfjorden.

Fergeruter for Nordland

Her er en oversikt over alle fergeruter i Nordland av reisnordland.no / Nordland fylkeskommune.

Fergeruter Lødingen

Fergeruter for ferga som går fra Lødingen. Den går til Bognes. Bognes ligger sør for Tysfjord. Tar du ferga fra Lødingen kommer du på E6 sør for Tysfjord og slipper mange mil kjøring via Bjerkvik.

Ferjeruter langs Kystriksveien

pic
"Det er 6 ferjer langs hovedveien FV 17 når en kjører Kystriksveien, og 7 totalt når en kjører om Rørvik, langs Fv769. I tillegg kommer en rekke ferjestrekninger til de ulike øyene." Se oversikt over ferjer og hurtigbåter langs Kystriksveien.

FosenNamsos Sjø - torghatten-midt.no

Fergeruter fra selskapet som trafikkerer en rekke fergestrekninger i Trøndelagsområdet. Blandt disse er Flakk - Rørvik, Hofles - Lund og Igerøy (Vega) - Tjøtta.

Gratis ferger i Nordland

Oversikt over ferger som er gratis i Nordland, om hvilke som ikke er det.

Lødingen - Bognes

Ferga trafikkerer strekningen Lødingen - Bognes i Nordland. Ferga krysser nordre del av Vestfjorden. Av bognes.com.

Mange ferger i Nordland

"Det går mange ferger i Nordland. Skal du sørover E6 i nordre Nordland kan du krysse Tysfjorden og ta ferga fra Skarberget til Bognes. Fra Bognes går det også ferge til Lødingen."

Sandnessjøen - Dønna - Løkta

Fergeruter fra Boreal. Dette er i Nordland.

Svolvær - Skutvik via Skrova

Ferga går til/fra Svolvær i Lofoten via øya Skrova, over Vestfjorden til/fra Skutvik på fastlandet. Både Svolvær og Skutvik er i Nordland. Og ferga er gratis!
Vipps Nord-Troms Web Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023