Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.
fergerute.com
Her finner du informasjon og lenke til fergeruter i Nord- og Midt-Norge. Lenke til ferjeruter for Vestlandet
          Bodø Moskenes                               Drag Kjøpsvik           Lyngenferga                     Lødingen                     Olderdalen Lyngseidet                     Skutvik Svolvær                     Torghatten Nord AS          
.

Ferger i Trøndelag og Nord-Norge

De mest trafikkerte fergesambandene finns på Vestlandet. Men også i de øvrige delene av Norge finnes store og viktige fergesamband.

Dette webstedet skal informere og lenke til fergeruter for en del ferger i Trøndelag og Nord-Norge. I Trøndelag finner en for eksempel sambandet Flakk - Rørvik og i Nord-Norge går det blandt annet ferge mellom Bodø og Moskenes i Lofoten.Ferger i Norge

For mange er det likevel andre transportmidler som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både busstider og båtruter.
Uansett hva målet med en reise i Norge er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt.
Domenet fergeruter.com gir oss flere fergeruter for Norge.
vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2021